Word jij onze nieuwe collega?

Welkom op de vacature website van dé grootste voordeelshop van Nederland

Sinds 1997… de goedkoopste in A-merken

Onze eerste winkel opende zijn deuren in 1997 te Klazienaveen. Door het succes van deze winkel ontstond er interesse om meerdere winkels te openen. In 1999 wordt ervoor gekozen om het merk Op = Op Voordeelshop te gaan franchisen. In de daarop volgende jaren openen 20 winkels, voornamelijk in de drie noordelijke provincies. In 2011 is Op=Op Voordeelshop winnaar geworden van de nationale prestatie award. Na het winnen van de Noordelijke voorronde werd ook de landelijke ronde gewonnen. De jury bewonderde de enorme groei die het bedrijf in de voorgaande jaren heeft doorgemaakt. De groei zet daarna gestaag voort en in juni 2015 openen wij de 100e winkel. Het grootste aantal zijn eigen winkels. Dit succes konden we de online shoppers niet onthouden, dus hebben we in 2016 ook een online webwinkel gelanceerd. Wij onderscheiden ons door goedkope prijzen in combinatie met een hoge klantvriendelijkheid en een verrassend assortiment. Aangekomen in 2017 willen we verder bouwen en hebben we gekozen om de eerste winkel op Aruba te openen. Hier zal het niet bij blijven. Onze missie is dat niemand in Nederland meer te veel hoeft te betalen voor het assortiment wat wij aanbieden.

Dit jaar bestaan wij 20 jaar!

Ter ere van ons 20 jaar bestaan in 2017 zijn we in mei begonnen met een TV en Radio campagne. De 3-voor-korting staat in deze campagne centraal. 3 vriendinnen die elkaar al 20 jaar kennen vloggen over Op = Op Voordeelshop en leggen op een speelse manier uit waar Op = Op Voordeelshop voor staat.

Ons assortiment: altijd de goedkoopste in A-merken!

Wij zijn specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. Wij bieden een ruim assortiment van onder andere shampoo, conditioner, deodorant en wasmiddel en allemaal van de bekende merken als Dove, Nivea, Robijn en Zwitsal. Man, vrouw, jong en oud, iedereen kan bij ons terecht. Wij denken graag met de klant mee en weten dat er producten zijn die je dagelijks en veelvuldig gebruikt. Ook verrassen wij onze klanten graag met een uitgebreid en wisselend assortiment. Dit zijn tijdelijke producten en geldt dus Op = Op.

3 voor korting

Wij zijn altijd de goedkoopste. De consument hoeft niet te wachten op acties, want wij bieden altijd de scherpste prijs. Onze 3-voor- korting is altijd geldig! Bij drie dezelfde producten of drie verschillende producten van dezelfde prijs kun je combineren voor een nóg scherpere prijs.

Partij voordeel: Hoe kunnen wij zo goedkoop zijn?

Onze inkopers zijn elke dag op zoek bij fabrikanten naar A-merken voor de allerlaagste prijs. Als we een goede partij tegenkomen kopen wij deze in. Omdat we partijen inkopen over de hele wereld, kunnen verpakkingen soms verschillen. De inhoud is precies hetzelfde, dus niks om je zorgen over te maken. Omdat wij slim inkopen, profiteer jij van de voordeligste prijzen. Ons voordeel is het voordeel voor de consument. Wij stunten niet met acties als 1+1 gratis, want wij vinden het belangrijk dat de consument die bij ons shopt niet voor de gek wordt gehouden. Wij verkopen onze producten altijd voor de laagste prijs, maar wees er wel snel bij want Op = Op.

Webshop

Wij zijn de eerste discounter in Nederland in onze branche met een webshop waar het gehele assortiment wordt aangeboden.

Op = Op Voordeelshop in cijfers

Meer dan 145 winkels in Nederland

4 winkels op de Nederlandse Antillen

Meer dan 1.000 medewerkers

Meer dan 4.000 artikelen